De Carrousel kenmerkt zich door een open sfeer, waar leerlingen, stamgroepleiders en ouders eerlijk en respectvol met elkaar omgaan. Kinderen worden serieus genomen en geaccepteerd zoals ze zijn. Ze gaan met plezier naar school en voelen zich snel thuis.
Het is een school waar kinderen, ouders en team trots op mogen zijn. Vanaf 2010 werk ik met heel veel plezier op de Carrousel, samen met een betrokken team en een bestuur van ouders die zich met hart en ziel inzetten.
Ik ben aanwezig op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Uiteraard kunt u voor vragen en opmerkingen bij mij binnenlopen.

Vriendelijke groet,
Petra den Hollander
directeur Carrousel

De directie bestaat uit één directeur en wordt ondersteund door het management team.  Naast mij bestaat het management team uit: Sandra Marée (bouwcoördinator) , Astrid Bultink (intern begeleider) en Marion Verbruggen (bouwcoördinator).