Gaat uw kind voor het eerst naar school?

(Algemene informatie over aanmelden vindt u hier)
U kunt uw kind aanmelden via onderstaand formulier om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek met de directeur of bouw-coördinator en een rondleiding door leerlingen. Dit duurt in totaal ongeveer een uur en is bij voorkeur op een ochtend.  Wij nodigen jullie de ochtend uit zodat u als ouder kan zien hoe wij op de Carrousel werken en spelen.

U kunt hieronder een afspraak maken via onderstaand formulier of telefonisch op 0182-546744

Officiële inschrijving

Officiële inschrijving op de Carrousel wanneer:

• Een oriënterend gesprek heeft plaats gevonden.
  • De Carrousel schriftelijk heeft bevestigd dat er plaats is voor de leerling, mede gebaseerd op de uitkomsten van het onderzoek a.d.h.v. ons Schoolondersteuningsprofiel.
  • Het inschrijfformulier door beide ouders is ondertekend
  • Ouderverklaring vaststelling leerling-gewicht is ingeleverd.
  • In de maand mei krijgen ouders een email om voorkeur voor overblijfdagen op te geven voor het schooljaar dat hun zoon/dochter start.

Informatieavonden

Informatieavonden zijn vooral bedoeld voor ouders van een zoon of dochter die dit schooljaar start op de Carrousel. Op deze avond geven wij veel informatie over wat er allemaal staat te gebeuren en hebben de ouders gelegenheid om vragen te stellen.

Data voor informatieavonden nieuwe kleuters:

• 6 september 2018 voor de ouders van kinderen die starten op de Carrousel van september tot januari
  • 18 februari 2019 voor de ouders van kinderen die starten op de Carrousel van februari tot juli