Wilt u kennismaken met onze school? U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek of rondleiding.

U kunt zich vrijblijvend aanmelden voor een kennismakingsgesprek met de directeur of bouw-coördinator en een rondleiding door onze school, gegeven door leerlingen van groep 7/8. De kennismaking en rondleiding duren in totaal ongeveer een uur en is bij voorkeur op een ochtend.  Wij nodigen u graag tijdens de ochtend uit zodat u als ouder kunt zien hoe wij op de Carrousel werken en spelen.

Meer (algemene) informatie over het inschrijven van nieuwe leerlingen kunt u hier lezen.

U kunt een afspraak maken via onderstaand formulier of telefonisch op 0182-546744.

De ingevulde gegevens mogen worden verwerkt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

 

Officiële inschrijving

Officiële inschrijving op de Carrousel wanneer:

  • Een oriënterend gesprek heeft plaats gevonden;
  • De Carrousel schriftelijk heeft bevestigd dat er plaats is voor de leerling, mede gebaseerd op de uitkomsten van het onderzoek a.d.h.v. ons Schoolondersteuningsprofiel;
  • Het inschrijfformulier door beide ouders is ondertekend;
  • In de maand mei krijgen ouders een email om voorkeur voor overblijfdagen op te geven voor het schooljaar dat hun zoon/dochter start.

Indien uw kind(eren) al bij ons op school  zitten, is het niet noodzakelijk om een afspraak te maken. U kunt voor broers/zussen een aanmeldingsformulier ophalen bij de administratie, of mailen naar info@carrousel.nl voor het toesturen van een aanmeldingsformulier.

Informatieavond

Informatieavonden zijn bedoeld voor ouders of verzorgers van kinderen die dit schooljaar starten op de Carrousel. Op deze avond geven wij veel informatie over wat er allemaal staat te gebeuren en hebben de ouders gelegenheid om vragen te stellen.