Vacature onderwijsassistent; Heb jij zin om bij ons te komen werken?

Petra den Hollandernieuws

Heb jij zin om bij ons te komen werken als onderwijsassistent?  

 

Jenaplan de Carrousel zoekt jou! 

De Carrousel is een dynamische en kleurrijke Jenaplanschool in Gouda, aan de rand van de wijk Bloemendaal. Het is een plek waar ieder kind welkom is en met plezier naar school gaat. De school heeft 13 stamgroepen, met ongeveer 35 medewerkers, waaronder stamgroepleiders, directie en onderwijsondersteunend personeel. Voor de invulling van werkdrukgelden zoekt de school een onderwijsassistent om de kleuter- en middenbouw te ondersteunen voor 24 uur per week.  

 

Als onderwijsassistent 

Je helpt de stamgroepleider mee om de kinderen te ondersteunen in hun leren en werken en in de praktische uitvoering van de klassenorganisatie. Je bent in staat om een groep waar te nemen als een stamgroepleider gesprekken heeft. Je bent open, eerlijk en transparant. Je bent benaderbaar als mensen jouw hulp nodig hebben en neemt initiatief om zelf contact te maken waar dat nodig is. Ook ben je flexibel, als de dag net iets anders loopt dan gepland. Je bent bereid om te leren en kunt reflecteren op je eigen handelen en wat dat doet met de mensen om je heen. We zijn trots op onze school en jouw energie werkt aanstekelijk om het onderwijs aan de leerlingen nog mooier te maken! 

 

Als teamlid 

Werk je samen met de bouwcoördinator en de stamgroepleiders van de kleuterbouw en de onderbouw. Je bent in staat om goed te samen te werken, kunt de praktische ondersteuning zelfstandig uitvoeren en neemt initiatief om mee te denken in het plannen van de ondersteuning. Je werkt eraan mee om de Carrousel tot een fijne plek te maken voor leerlingen, ouders en medewerkers. 

 

Functie 

Je hebt ten minste de opleiding onderwijsassistent niveau 4 afgerond. Je bent open, benaderbaar en initiatiefrijk. Je kunt goed samenwerken en bent in staat om het afwisselende takenpakket vorm te  geven. 

 

Ben je nog steeds enthousiast? 

Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kunt je brief en C.V. mailen aan directeur@carrousel.nl. Doe dit voor 27 september 2018! Als je meer informatie wilt, kun je ook bellen Richard Joosse. Je belt dan naar de school via 0182-546744.  

 

Wij zien uit naar jouw reactie!