Vacature: Ben jij onze nieuwe stamgroepleider?

Directienieuws

Jenaplan de Carrousel zoekt jou!

De Carrousel is een dynamische en kleurrijke Jenaplanschool in Gouda, aan de rand van de wijk Bloemendaal. Het is een plek waar ieder kind welkom is en met plezier naar school gaat. De school heeft 13 stamgroepen, met ongeveer 35 medewerkers, waaronder stamgroepleiders, directie en onderwijs ondersteunend personeel. Wegens een vacature zoeken wij vanaf 1 december 2018 een stamgroepleider voor de kleuterbouw, die voor 18 uur per week ons team komt versterken! Wegens diverse vacatures kan een uitbreiding van uren tot de mogelijkheden behoren.

Wie ben jij?

Je bent een bevoegd, bevlogen en enthousiaste stamgroepleider voor de kleuterbouw. Je hebt sterke pedagogische, didactische en organisatorische vaardigheden en staat dicht bij de leerlingen en hun ouders. Je kunt een fijne sfeer in je stamgroep creëren en hebt aandacht voor de verschillen tussen de leerlingen. Omdat een stamgroep bestaat uit twee leerjaren, kun je jouw klassenorganisatie hierop inrichten.
Samen met je nieuwe collega’s heb je een warm hart voor het Jenaplanonderwijs. Je kunt goed samenwerken in een team en bent flexibel waar nodig. In je communicatie naar leerlingen, ouders en collega’s ben je duidelijk en transparant. Je helpt actief mee aan de onderwijsontwikkeling, de vieringen en de andere schoolactiviteiten. Je denkt creatief mee in alles wat nodig is om de Carrousel tot een fijne plek te maken voor leerlingen, ouders en medewerkers.

Ben je nog steeds enthousiast?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kunt je brief en C.V. mailen aan directeur@carrousel.nl. Doe dit voor 19 oktober 2018! Als je meer informatie wilt, kun je ook bellen met Richard Joosse, directeur a.i. Je belt dan naar de school via 0182-546744.

Wij zien uit naar jouw reactie!