Vacature: Ben jij onze nieuwe inspirator?

Directiehomepage en sidebar, nieuws, Vacatures

Jenaplan de Carrousel zoekt jou!

De Carrousel is een dynamische en kleurrijke Jenaplanschool in Gouda, aan de rand van de wijk Bloemendaal. Het is een plek waar ieder kind welkom is en met plezier naar school gaat. De school heeft 13 stamgroepen, met ongeveer 35 medewerkers, waaronder stamgroepleiders, directie en onderwijs ondersteunend personeel. Wegens een wijziging in de directiestructuur zoeken wij een Adjunct Directeur die in 0,4 – 0,6 fte ons team kan motiveren en inspireren!

als inspirator…

Begeleid je het team om samen het Jenaplan onderwijs nog meer op de kaart te zetten. Je begeleidt, ondersteunt en geeft sturing aan de professionele leergemeenschappen van het team, die vorm geven aan de onderwijsontwikkeling binnen de school. Als inspirator heb je een heldere visie op het onderwijs en ben je in staat om dit op een mooie manier uit te dragen. Je straalt vertrouwen uit naar leerlingen, ouders en medewerkers en weet te verbinden. Je neemt actief deel aan netwerken en weet de schoolomgeving enthousiast te maken voor onze unieke school.

 

als leidinggevende…

Werk je nauw samen met de stamgroepleiders en de directeur. Je staat dicht bij de leerlingen, de ouders en het team. Het kunnen samenwerken, verbinden, doelgericht werken en organiseren zijn je belangrijkste eigenschappen. Je durft samen met de directeur te sturen op ontwikkeling en kwalitatief goed Jenaplanonderwijs. Je bent in staat om de schoolorganisatie en het personeelsbeleid mede vorm te geven en denkt creatief mee in alles wat nodig is om de Carrousel tot een fijne plek te maken voor leerlingen, ouders en medewerkers.

 

als collega…

Ben je open, eerlijk en transparant. Je bent benaderbaar als mensen jouw hulp nodig hebben en neemt initiatief om contact te maken waar dat nodig is. Je bent bereid om te leren en kunt reflecteren op je eigen handelen en wat dat doet met de mensen om je heen. We zijn trots op onze school en jouw energie werkt aanstekelijk om het onderwijs aan de leerlingen nog mooier te maken!

 

Ben je nog steeds enthousiast?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kunt je brief en C.V. mailen aan directeur@carrousel.nl. Doe dit voor 16 december 2018! Als je meer informatie wilt, kun je ook bellen met Richard Joosse (directeur a.i.). Je belt dan naar de school via 0182-546744 of naar zijn mobiele nummer 06 13137970. Eind december 2018 of begin januari 2019 vinden de sollicitatiegesprekken plaats.