Twee keer per jaar houden we een open-huis voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind(eren). Tijdens deze twee ochtenden worden er rondleidingen gehouden door leerlingen van onze school. Ook wordt er verteld wat Jenaplanonderwijs inhoudt en hoe dit op de Carrousel vorm krijgt.

U bent van harte welkom om langs te komen op deze Open Huis-dagen. Uiteraard zijn uw kinderen ook van harte welkom.

De open-huisdagen zullen dit schooljaar op woensdag 6 november VERPLAATST naar 13 november 2019 en woensdag 27 mei 2020 telkens van 9:00 – 11:30 uur gehouden worden.

Mocht deze datum niet schikken, kunt u ook apart een afspraak maken voor een rondleiding door leerlingen en een kennismakingsgesprek met de directeur.