Twee keer per jaar houden we een open-huis voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind(eren). Tijdens deze twee middagen worden er rondleidingen gehouden door leerlingen van onze school. Ook wordt er verteld wat Jenaplanonderwijs inhoudt en hoe dit op de Carrousel vorm krijgt.

U bent van harte welkom om, zonder dit aan te kondigen, langs te komen op deze Open Huis-dagen. Eventueel met uw zoon of dochter.

De open-huismiddagen zullen dit schooljaar op vrijdag 9 november 2018 en vrijdag 24 mei 2019 telkens van 13.00 – 14.30 uur gehouden worden.

U kunt tussentijds ook een afspraak maken voor een rondleiding door leerlingen en een kennismakingsgesprek met de directeur of de adjunct-directeur.