Nieuw bestuurslid gezocht voor huisvesting en duurzaamheid

Directiehomepage en sidebar, nieuws

Gezocht! Nieuw bestuurslid huisvesting en duurzaamheid.
Naast een actieve rol in het bestuur van de Carrousel waarin je samen met andere ouders de koers van onze school bepaalt, mag je extra tijd en energie stoppen in een duurzame toekomst van het gebouw en de voorzieningen. Hierbij word je ondersteund door de nieuw opgerichte werkgroep duurzaamheid. In deze werkgroep zet een groot aantal actief betrokken ouders zich in voor duurzaam onderwijs en een duurzaam schoolgebouw met als doel er voor te zorgen dat de Carrousel een voorbeeld van duurzaamheid wordt binnen de gemeente Gouda.

 

Qua inspanning betekent dit toezien op de uitvoer van noodzakelijk onderhoud.
Meestal betekent dit samen met het team en betrokken ouders plannen maken voor verbetering van de facilitaire voorzieningen. Soms is een gesprek met een leverancier, adviseur of de gemeente Gouda nodig. Verder vergader je tijdens het schooljaar 1x per maand met het bestuur en overleg je met enige regelmaat met de directie van de school over het uit te voeren onderhoud en projecten die worden uitgevoerd.
Deze taak is goed uit te voeren naast een fulltime baan en gezin aangezien je behalve de bestuursvergaderingen veel vrijheid hebt om de taken naar eigen inzicht te plannen.

 

Mijn vroegtijdig vertrek als bestuurslid is niet vrijwillig; graag was ik nog tot het einde van mijn termijn aangebleven als bestuurslid. Maar mijn dochter gaat naar een andere school en ik moet met pijn in mijn hart afscheid nemen van de Carrousel en van het bestuur.
Natuurlijk blijf ik nog een poosje beschikbaar om het nieuwe bestuurslid in te werken.
Heb je nog vragen voordat je besluit je aan te melden, stuur dan even een mail naar bestuur@carrousel.nl.