Grote Schoolproject van start

Marjori van der Gaaghomepage en sidebar, nieuws

Maandag 20 maart is het Grote School Project van start gegaan, het project waarbij de gehele school met één thema aan de slag gaat en dit groots presenteert. Dit jaar zullen we dit, net als vier jaar geleden,  doen in de Goudse Schouwburg! Met het thema “muziek” kán het bijna niet op een betere plek.  Voordat het zo ver is, moet we nog veel doen.

Alle bouwen gaan elk een muzikaal verhaal ontwerpen. Bij de lokalen hangen lijsten waar jullie kunnen opschrijven welke instrumenten jullie bespelen en daar over willen vertellen in de groepen. Handig is het om ook aan te geven of het je leuk lijkt dit in verschillende groepen/bouwen te doen.  Ook hangen er lijsten om aan te melden voor het maken van instrumenten. Per bouw zullen dat andere instrumenten zijn. Als er op een andere manier nog geholpen kan worden, vraag dat dan na bij de groepsbegeleiders.

Deze do-it-yourself-instrumenten zullen gebruikt worden tijdens de eindpresentatie in de schouwburg. Dat is maandag de 10 april. De kaartverkoop begint over een week. Verdere informatie hierover volgt nog.

De dag na de presentatie mogen alle leerlingen lekker uitslapen, we beginnen pas om 10u. Stel dat opvang niet lukt, zijn er collega’s aanwezig om de leerlingen op te vangen. Wij willen jullie vragen om voor 7 april te laten weten of jullie gebruik maken van het uitslapen. We willen jullie vragen dit misschien ook onderling met ouders op proberen te lossen.
Als er nog vragen of ideeën zijn kunnen jullie die delen met de groepsbegeleiders.

Wij als team hebben er heel erg zin in en we hopen jullie ook!